Hocam ebook içeriği hakkında detay verirmisiniz? Sadece site adreslerimi var, Sitelerden indirdiklerimizi düzenlememiz gerekirmi ( Telif sorunu için )
Birde siz bu siteler sayesinde hiç satış yaptınızmı demo mağazanız mevcutmu ?
Site adresleri ve o sitelerdeki kategoriler bulunuyor şuanda 10 adet ekli ancak hali hazırda listeye ekleyeceğim bir kaç site daha mevcut. Düzenlemeler telif için olmasa bile dosya isimlerinde vs yapanların isimleri yazıyorsa onu düzenlemeniz gerekiyor. Ekstra olarak ürün görsellerinde free ibaresi olanları da üründen çıkarmak iyi bir izlenim olur. Telif konusunda sitelerde yazana göre bir problem olmaz çünkü ya ürünün detay sayfasında yada indirme butonunun yakınlarında
"Ticari amaçla kullanılabilir" ibaresi yer alıyor. Kendi mağazam konusunda uzun zaman önce açtığım bir mağazam vardı ama ürün yüklememiştim bu şekilde bulduğum ürünlerden denemek amaçlı 3 adet ürün ekledim ve 230 liralık(CV Şablonu) bir satış gerçekleştirdim. O kısıma çok odaklanamadığım için ürün girişi yapamadım ancak hali hazırda belirlediğim ve ekleyeceğim ürünler kafamda mevcut.