aosmanergen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese selamlar. Hala şok içerisindeyim bir türlü atlatamadım. Dün öğlen saatlerinde kendisi işe gitti. Akşam 21:06 gibi kız arkadaşının geldiğini onunla birlikte gezeceğini söyledi. Biliyorsunuz iPhonelarda sürekli konum paylaşma var. Bana da paylaşmıştı kendisi. Konumunu kontrol ettiğimde ormanlık bir alanda ıssız bir yerdeydi. Atladım arabaya gittim. Bir de ne göreyim arabanın içinde bir oğlanla oturuyorlar. Kan beynime sıçradı. Ağzını dahi açamadı. Oğlana sordum bu kız senin neyin dedim sevgilim dedi senin neyin dedi benim de sevgilim dedim. O an başımdan aşağı öyle kaynar sular döküldü ki anlatamam. Düşünün bir de bu insanla evlilik hayali kuruyordum. Biz kadınlara bir günde küsmedik.
Atlatamamış olman normal, bu kıza verdiğin değerle onu koyduğun yer ve emek için üzüntü, şaşkınlık tüm karma karışık duygular seni şu an bu duruma sokmuş. Bu tür kötü tecrübe ile biten normal arkadaşlıklar dahil her insan hayatımıza girmesinin bir sebebi var. Bize büyük dersler çıkarmamızı ve olaylar karşısında olgunlaşmamızı sağlamak için yaşanılıyor. İleride daha uyanık olmamız açısından sanıyorum. Bu kızla evlilik düşünüyorken böyle olmasının da bir sebebi var. Evlendiğinde emek ve yıllarını verdikten sonra böyle birşey yaşasaydın çok daha kötü bir durumda olacağını tahmin edersin. Çoğunluğun bozuk olduğu bu devirde bu senin moralini yerle bir etmesin. Hemen silkelen ve toparlan ne yaşadıysan iyi yada kötü hemen bu kişiyi hafızandan sil ve önüne bak. Mutlaka zamanı geldiğinde bir ömür harcayacağın güzel temiz ve ahlaklı bir insan bugün yarın olmazsa vakti zamanı gelince önüne de çıkacaktır. Nişanşılık yada tanışma neden var karşımızdaki insanı daha iyi tanımak için ki sen bunu sevgililik döneminde test etmiş ve öğrenmiş oldun. Yaptığında ormanlık alan olduğu için merak ederek gidip kontrol etmen sonucu olmuş ki eğer evde filan buluşuyor olsalardı nasılsa x tanımadığım kız arkadaşında diğerek hiç bu şekilde yanına gitmeyecektin ve ileride daha bir yaşanmışlıklar ve fedakarlıklar harcamışken ortada bırakılacaktın. Senin adına çok sevindim.