algoritmik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Klasik ilgi çekme başlıkları hocam.

İlk konu: r10 da benzeri YOK

2 ay sonra o başlık gider ve yerine şu gelir:
r10 da en çok satılan ......

Böylelikle, ilkinde az olmasına özgün olmasına vurgu yapılırken ikincisinde de bakın bu güvenilir olduğu için bu kadar satışı oldu vurgusu yapılır. Bu tip başlık atanlar ne satarsa satsın uzak durmak lazım.
dikkatimi çeken adamın eski sattığı proje 100 200 tlye herkes birbirine satıyordu en son satış bitti satış haklarıyla birine satmayı başardı o garibanda sürekli konu açıp duruyor alan yok ama şuan öyle bir konu açtı kendiyle çelişiyorlar

Cha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu forumda satılıpta, satılana kadar ekmeği yenmemiş bir tane sağlam projeye rastlayamadım.
benim projemle çok ciddi rakamlara ulaşanlar oldu hocam ama ben kalkıp heryerde reklamını yapmadım asla başka projeleri editleyip satıyorlar sürekli ilerde yaşanacak sıkıntılardan haberleri yok miletin
NSDevelopment adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok haklısınız. %100 katılıyorum size fakat rekabeti sadece fiyat düşürmekte bulan bir ortamda bence ilk olarak sorgulanması gereken başka şeyler var maalesef
ben hiç düşürmüyorum hocam örnek vereyim adam hazır projeyi 30 40 dolara almış editleyip burada satışa sunuyor 5bin tlye herkes kalkıp alıyor direk bakıyorum benimkinden gelişmiş lakin fiyatı benimkinden 2 kat daha düşük
ben yıllarca hizmet veriyorum onlarınki ise satıştan sonra bitti gitti bunu düşünmeleri lazım