valla dostum 1 yıldan fazla sürdü sosyal hayatımı bitirdim sigarayı braktım kuruş harcamıyordum günlük 15 tl alıyordum onuda patronun kasasında biriktiriyordum askerden gelip evlenecem diye, 1.5 yıl bir kez olsun trip atmayan benim için herşeyi yapan geberen kız bir askere gitmeme bi hafta kalmış aradı ve ilk defa adımla hitap etti

normalde herşeyim vs derdi yani, arkadaş kalmak istediğini söyledi, direkt sigara yaktım olduğum yere çöktüm ağladım cahillik gençlik hepsi içerisinde 4 yıl acısını çektim hiç kimseye bakamdım ona baktığım gibi hissedemedim bile, ama zamanla o sevgi aşk neyse nefrete soğukluğa dönüyor şuan milyar dolar verse 5 dakika aynı karede bulunmam, ki geri döndü ben kabul etmedim ona karşı buzdum.
böyle sözler söyleme zaman gelicek evleneceksin bunlar sende boş bir anı olarak kalıcak şuan duyguların tamamen çoşmuş ve kontrol onlarda, duygularını kontrol ettiğin gün en boş insan o olacaktır hayatında ama en büyük zararı bir daha kimseye aşık olamıyorsun, sanırım o duygu mekanizması ölüyor
milyar dolara dururuz bence ya hocam