tostu aşırı severim ama pek farklılıktan yana degilim.fakat özellikle ilk mesajdaki bişey dikkatimi çekti,biçok yerde daha önce oldugu gibi.tostun içerisinde salça sürülme olayı benim içim çok garip,hiç görmedim/denemedim.kendimi bildim bileli "çemen" (biz çaman olarak kullanıyoruz aslında ama çogu yerde çemen olarakta kullanılıyor) kullanırım bu tür işlerde.çemenli yumurta,çemenli tost vb şeylere bayılırım...hatda peynir ekmek yerken dahi çemen yoksa,peyniri atar ve gerekirse kuru kuru ekmek yerim

depremden sonra mersine,ailemin yanına taşındım,o olaylar olmasada zaten şuan mersinde olacaktım yinede.ve mersine taşınma konusunda en büyük çekingem,vallahi burada çemen bulamama ihtimali idi...ki çok şükür buldum.
gelelim tosta,haftada en az 3-4 defa şu tostdan yerim ; ekmegi makineye bastırıp hafif ısıtırım,üzerine çemen sürerim.sonra kaşar peynirini bol bol eklerim,üstüne yumurta ve en üstede farklı bi peynir daha.bu mozerella olabilir,cheddar olabilir ki bu ara cheddar kullanıyorum....sonrada makinede pişirip,afiyetle yerim.
not : benim tost yiyebilmem için olmazsa olmaz bişey vardır,o da sanayi tipi tost makinesi....coronanın yeni çıktıgı zamanlardı sanırım,sürekli tost yedigim büfede yine tostumu yedim ve fiyatı 13tl oldu dediler.daha ne kadar artacak arkadaş,yok artık filan diye söylendikten sonra en iyisi evde yapmak dedim ve büfelerde kullanılan meşhur tost makinelerinden aldım direkt üreticisinden.bugüne kadar yaptıgım en güzel yatırım oldu diyebilirim

normal tost makinasında en son tost yaptıgımda yıl 2005 filandı heralde.aralarında kesinlikle bariz bi kalite farkı var.tost seviyorsanız muhakkak sanayi tipi tost makinası alın eve.