MantikBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba tedarikçiler ilemi devredilece?
Evet

vesper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı sektörde rakip olarak devam etmeniz ne kadar güven vericek ki alan kişiye ? Açık açık da söylüyorsunuz
hocam sektörde sadece ben yokum bilginize itemsatis predunyam gibi bir çok sektör var

Cihan_Tavli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alacak olan biri sadece burdan bile patlar hocam. Ticaret yapıyoruz bunu da düzgün yapalım bence... ve üstte ki arkadaşın dediği gibi aynı sektörde hizmet vereceksiniz yani siteyi alırsak karşımızda direk tecrübeli rakip siz olacaksınız bilemedim.
https://prnt.sc/P-kKYSfYz14s
Random hesap satışı olduğu için hocam hiç bir patlama olayı olmaz + olarak üstede belirttim bu sektörde sadece ben yokum her şeyi öğreteceğim alan kişiye sadece benmişim gibi sektörde yazmışsınız komiğime gitti

Oztekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site satılır mı bilmem ama sanırım yeni siteler açılmaya başlanmıştır Sisteminiz güzele benziyor ama aynı sektörde 1 sitenizin daha olması sıkıntı gibi, aynı dediğiniz reklam taktiğiyle siteyi alanda satış yapmaya çalışacak anladığım kadarıyla, bunun için de vakit gerekli sanırım. Kazancına göre bedava giden bir site bence, alana hayırlı olsun, inşallah zarar etmez.
sektöre giren girebilir çok kişi var zaten hocam yukardada belirttim aynı sektörde 1 sitemin daha olması sıkıntı yaratmıyor oda aynı kazanç alıyor + benden daha fazla kazanç alan siteler de var oyun sektöründe satış bitmez alana vereceğim methodlar ile asla zarar ettirmez alacak olana dediğiniz gibi hayırlı olsun