İngilizcem fena değil, akademik olarak bakarsak bir hiç tabi. İletişim kurup anlaşabiliyorum ama mutlaka onu da geliştireceğim. Bir tane İngilizce öğretmenim ile görüştüm, muafiyet sınavını geçersen 1 sene hazırlık okuma dedi. Düşüneceğim, geçersem hazırlık okumayıp beraberinde geliştirme fikrim var. Henüz ilk senemde dahi gönüllü staja girmek için tüm şartları zorlayacağım. Gerekirse çay bile dağıtırım staj yerinde. Çekirdekten yetişmek istiyorum, kapabileceğim her şeyi kapıp kendimi geliştirmeyi hedefliyorum. Değerli düşünceleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Hocam ilk zorunlu stajlarınızı halledin. He şöyle olabilir okul dönemi boyunca zorunlu staj yapamıyorsunuz okul döneminde gönüllü staj yaparken ara tatilde veya yaz dönemi gelince zorunlu staja çevirmelerini isteyebilirsiniz, şirkete girerken belirtin tatil döneminde zorunlu stajımı halledermisiniz diye. Sakın ama sakın o çay dağıtma vs işleri olan yerlerde çalışmayın asla hocam orda öğreneceğiniz bilgiyii youtube sizi daha fazlasını öğretecektir.