Merhaba arkadaşlar,
Ben para kazanma için başvuru yaptım. Toplamda 3. başvurum oldu. İlk başvuru yaptığımda kanalıma Pubg mobile içeriği ile devam ediyordum. Para kazanma o dönem açıldı, YouTube Pubg Mobile içerikleri ürettiğim zamanlar para kazanmamı kabul etti. Fakat belli nedenlerden Youtube işini bıraktım. Aradan 1 sene sonra Youtube içerik üretmediğim için para kazanmayı kapattı. Tekrardan farklı içerikle Youtube youtube'ye başladım. Fakat ilk başvurumda " TEKRAR KULLANILAN İÇERİK " olarak reddetiler. Bu uyarının kanalımdaki kapak fotoğraflarının ve video içerisinde sesli konuşmadığımdan olabilme ihtimalini değerlendirdim. Attığım tüm videolarıma 30 40sn kendi sessimi de ekledim giriş kısmına. Yaklaşık 1 hafta önde para kazanmaya tekrar başvurdum fakat tekrar " TEKRAR KULLANILAN İÇERİK " reddi ile karşılaştım. Kanaldaki tüm videolar bana ait ve kendimin saatlerce uğraşarak çektiğim videolar. Birisi açıklamalarımın kopyala yapıştır olma durumundan bu durumun oluştuğunu veya başlıkların hep benzer olması kaynaklı reddedildiğimi söyledi. Şu an biraz biraz düzeltiyorum. Bu konu ile ilgili yardımcı olacak var mı?
Şuan video başlıklarını değiştiriyorum önceki tüm başlıklarımın çoğu bu şekildeydi;
OYUN ADI | Ryzen 5 5600 + RTX 3060 12GB | FPS TEST | 1080p | LOW - MEDIUM - HIGH
Kanal link:
https://www.youtube.com/channel/UCVJ...vmCTabrzoxdjiQ