zaferozturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendini geliştir diyenlere soruyorum. size bilgisayar mühendisliği okuyan adamın kendini geliştirmediğini düşündürten ne?
pc müh kazanan adam zaten yoğun tempoda çalışmaya alışmış. sen 1 çalışıyorsan o 3 çalışıyor.
mezuna kalmamakla hata yapmışsınız. dgs kovayalın veya kırık obp ile tekrar çalışın derim.
Bir bilgisayar mühendisi olarak yorumlayım. Öncelikle PC Mühendisi diye birşey yoktur bunu belirteyim. İkinci olarak Türkiye de sayılı olan ilk 10 içerisindeki TEKNİK Üniversiteler haricinde bilgisayar mühendisliği okumak gerekli değil, Diğer üniversitelerde mühendisliğin temel kavramlarını öğrenebilirsiniz, yazılım hakkında sizi 101 seviyesini bile öğretmezler. Geri dönsem okumayı bile düşünmezdim yazılım'da kurumsal hayatta iş bulmanın tek formülü git hub'dır. İlanlarda 4 yıllık ... mühendisliğinden mezun yazdığına bakmayın O github hesabınız ne kadar dolu ise siz o kadar değerlisiniz (Boş projelerden bahsetmiyorum) mühendislik okumuş kişinden yüksek maaş alırsınız.

Bence DGS'yi bırakın tek amacınız sağlam projeler ile kendinizi geliştirmek olsun.