Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
Arkadaşlar uzmana hosting aylık hosting aldım. Ama yıllık satılmıyor. Sebebini bilen var mı? Bir de müşteri hizmetleri telefon numarası geçerszi diyor. Bu arkadaşlar uzun vadeli düşünmediği için mi aylık satıyorlar? Teşekkürler
Öncelikle Merhabalar
@wenja; ,
Veri Merkezi Tarafında İşlemlerimiz Olduğu İçin Konunuzu Okuma Fırsatımız Olmamıştır Yeni Görmekteyiz , Herhangi Bir Endişeniz Var İse WhatsApp Hattımıza Yazabilirsiniz (Direkt Sistem Yetklisi Olarak Sizler İle Ben İlgileneceğim) Müşteri Hizmetleri Hattımızda Aramalarda Sorun Bulunmaktadır En Kısa Zaman'da Çözmek İçin Gerekli İletişimleri Sağladık , Sektör Üzerinde'de Uzun Vadeli Olarak Kalmayı Planlıyoruz Herhangi Bir Kapatma Durumumuz Yoktur Yaşımızın Genç Olması Sektörde Uzun Soluklu Himzet Veremeyeceğimiz Anlamına Gelmemektedir.
@MehmetTurp;
"ek olarak hiç kurumsal imajı vermiyorlar benim görüşümdür karalama vb yoktur sanalcı gruplarında dahi var adamlar yarın bir gün dosyalarınızın elden ele gezmeyeceği ne malum belirttiğim gibi sadece kendi görüşürümdür."
Firmamız Hosting Sektöründe 1 Yıldır Hizmet Vermektedir Tüm Müşterilerimizin Her Türlü Sorunlarına Ekibimiz İle Müdahale Sağladık , Dosyaları Elden Geçirme Gibi Bir Tabir Sadece Firmamızı Karalamakta Olan Kişilerin Kullandıkları Tabirlerdir. Belirli Gruplarda Olmamızın Sebepleri Yeni Büyümekte Olan Bir Firmayız WebMaster Gibi Gruplara Girip Firmamızı Tanıtmak Amacıyladır.
Ek Olarak Tüm Belgelerimiz Tamdır Ve Btk Tarafından Onaylı E-Fatura Hükümlerine Tabi Resmi Bir Firmayız.