Teşekkür ederim. tanıyan tanır senin gibi *********** değilim cenazem var diyip 3 gün sonra cevap vermiyorum. Sonra eksik işi teslim ettim bana ne para istiyorum demedim. bende de mesajlar duruyor dilersen paylaşabilirim.
insanda biraz şeref haysiyet olur. paylaş hadi burada whatsap konuşmalarını. yalancı düzenbaz seni. başkasından iş alıyor kendisinde yapacak bilgi donanım yok başkasına 3 kuruşa yaptırıyor onuda vermiyor. bekle sen ak kara belli olacak versene sen şirketinin vergi numarasını bi.
bu adamla iş yapmayın pişman olamyın. yazın whatsap konuşmalarını atayım size. 506 515 62 48
bu ekran anlaşmamızda yoktu ekstra istedi yaptım. 4 tane api entegre edilecek dedi 4 den fazla ettim. bunlar için ekstra bir ödeme almadım uygulamayı bitirdim yine bir istekle geldi ücret istedim 500 tl daha kabul etti anlaştık. yarın ödemeyi hesabınıza atarım dedi üzerinden 4 gün geçti ödeme yok. daha ne diyim ki yalancı herif istediğin kadar çalışmıyor de eksik de sana gönderdiğim apk da kaynak koduda duruyor isteyene mesajlarıda kodu da uygulamayıda göstereceğim.
@R10; admin konuyla ilgilenir misin ?