rsenogul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba, bende google destek ile bir yazışma yaptım. Kötü haber şu ki 35 gün meselesi var.

Merhaba .****
Ben Google Ads Destek ekibinden İ****. Size Google promosyon teklifleri hakkındaki destek talebiniz için ulaşıyorum. Sorun hakkında bize ulaştığınız için teşekkür ederim.
Hesabınızı kontrol ettim ve promosyon kodları hakkında teknik departmana danıştım. Bana iletildiği üzere, bu süreç otomatik ve ne yazık ki hızlandırmak için herhangi bir etki edemeyiz.
Özel teklifler hemen uygulanmayabilir. Hesabınız bu konuda periyodik olarak taranacaktır. Teklif, 35 gün içinde ilk reklam gösterimini alan tüm uygun hesaplara uygulanacak olmalıdır. Bu özel teklifler, uygun olan tüm yeni hesaplara otomatik olarak uygulanacaktır (ancak, bu bilgiler gizli olduğundan maalesef bir hesabın uygun olup olmadığına dair bilgimiz yok).Hesap bu özel teklifler için tamamen uygunsa, özel Google Partners teklifi için de uygun olmalıdır, ancak bunun tam olarak ne zaman gerçekleşebileceğini söyleyemeyiz. Kendi açımızdan, bu tür promosyon kodları için talepte bulunamayız, ancak promosyon hesabınıza tanımlanır tanımlanmaz, bu konuda bilgilendirilmeniz gerekir. Yani bu durumda geriye sadece beklemek kalıyor, yakında tanımlanmasını bekliyoruz.
Size ve sevdiklerinize mutlu bir gün dilerim.
Saygılarımla,

35 gün evet söylenen o, ne diyelim konudan müzdarip arkadaşlar 35 günü doldurduklarında kodun akıbetini paylaşırsa çok iyi olur benim ilk kod 31 Temmuz'dan beri bekliyor...