Mobil deneyimim: Sitenin açılış hızı güzel. Arayüzü de sevdim.
Minecraft için de güzel bir domain.
Bol kazançlar.
Yorumunuz için teşekkür ederim, evet ben de domaini baya beğenerek aldım.
Teşekkür ederim hocam.
Mobilden baktım çok tatlı görünüyor
Yorumunuz için çok teşekkürler.
Teşekkür ederim.
domaini çok sevdim
Teşekkürler, aşırı içime sinen bir domain oldu.
Hosting firması olarak hangisini kullanıyorsunuz?
Normal bir VDS' te barınıyor hatta çekirdek başı 1 GHZ' e limitledikleri için pek beğenmiyorum. En yakın zamanda Hetzner' a geçireceğim. Sitenin hızlı olmasının sebebi daha çok sunucu konfigürasyonu, site optimizasyonu ve tema seçiminden kaynaklı. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Mesela oyuncu satın aldı anahtarı ya da vipi, oyundaki hesabına nasıl aktarılacak? Bu otomasyonu kurdunuz mu?
Elbette, Rest API kullanarak 3 dakikalık periyotlarla siteye istek gönderiyorum. Satın alınan ürün direkt olarak otomasyon ile kullanıcıya tanımlanıyor.
Site gerçekten güzel olmuş, LeaderOS almayıp tasarruf edip hemde klon site olmaktan kaçınmışsın hocam tebrik ederim. Eline emeğine sağlık.
Hatırladığım kadarıyla craftrise.tc'ninde 2015 2016 zamanları sitesi wordpressti.
AuthMe'nin databaseni wordpresse bağlayabilirsin sana kolaylık sağlayacaktır.
Neler yapılabilir dersen ekstraya girer ancak güzellik katar diye düşünüyorum:
1. Headerdeki ara kısmı kaldırılabilir veya küçültülebilir. Headerdeki kısma haberler, discord, oyunu indir gibi seçenekler eklenebilir.
2. Siteye oyun içindeki statslar yansıtabilir,
https://hypixel.net/skywars/leaderboard buradaki mantık.
3. LeaderOS'taki gibi sağ kısma son satın alımlar widgeti koyulabilir, şahsen alıma teşvik ettiğini düşünüyorum.
4. Mağaza kategorileri sistemsel olarak var ancak kullanıcıyı yönlendirilebilecek bir kısmı yok o da eklenebilir.
5. Ayarlayabilirsen çarkıfelek sistemi ile indirim veya hediye eşya verme sistemi yapabilirsin (iyi para kazanılıyor).
6. Aynı zamanda bir ürünü arkadaşına hediye etme sistemi ayarlanabilir, steamdaki mantık satın alırken arkadaş için satın al butonu koyup username yazılabilir.
Aslında toplamda hemen hemen aynı ücreti ödedim. RestAPI için verdiğim uğraş ve tema için uğraştığım süre de cabası. Fakat ortaya marjinal ve daha özgür bir şey çıktığı için sonuçtan memnunum.
- Haberler kısmını eklemeyi düşünüyorum. Hatta oyundaki güncellemeleri de paylaşarak siteye trafik çekip sunucuya yönlendireceğim.
- Teşekkür ederim, hazır plugini muhtemelen yoktur. Boş vaktimde uğraşacağım.
- Elementor ve WooCommerce için "Son Alımlar" tarzında bir eklenti aradım fakat bulamadım. Ben de aynı şekilde düşünüyorum.
- Zaten yaptığım otomasyonda kullanıcılar oyun içi kullanıcı adlarını giriyorlar. Dolayısıyla hediye sistemi var sayılabilir.
Diğer önerileriniz için de çok teşekkür ederim.
Gayet güzel ama bence site dili ya türkçe ya ingilizce olmalı şu anda bazı butonlar ingilizce bazıları türkçe
Evet, paylaştıktan sonra gözümden kaçan kısımlar olduğunu fark ettim. Düzelteceğim, yorumunuz için teşekkürler.
Bildim temayı hayırlı olsun güzel olmuş
Teşekkür ederim, forumdan bir hocamızın Themeforest temasıymış. Ben de sonradan fark ettim. Normalde araba parçası satış temasıydı da özelleştirerek bu hale getirmiş bulundum.