yasarkemaldag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@AdsUzmani34; Bir kaç saniye sonra yönlensin istiyorsanız htaccess ile değilde html meta kodu veya javascript ile yapabilirsiniz. Ama bu durumda da header status değeri 301, 302 gibi gibi değerler dönmez. 200 ok döner html kaynak yüklendikten sonra yönlendirmiş olursunuz. Buda arama motorlarının yönlendirmeyi anlamasını zorlaştırır.

Eğer status kodu 301, 302 vb. sizin için önemliyse (arama motorları bu status değerine göre yönlendirmeyi anlar) bu değerler hiç bir html kaynak kod yüklenmeden tarayıcıya gönderilen ilk header bilgileriyle olduğu için bekletmeden ve kaynağa bir kod yansımadan yapılması gerekmektedir. Bu durumda da bekletme yapamazsınız.

Yine de Ekranda birşey gözükmesine gerek yok boş ekranda olsa 3 sn bekletip yönlendirmek istiyorum derseniz php kodlarınızın en üstüne aşağıdaki kodu yazarak 3sn gecikmeli yönlendirme yapabilirsiniz. Ama belirttiğim gibi ekranda şu an yönleniyorsunuz vb. bir uyarı göremezsiniz.

<?php
sleep(3);
header('location: https://www.domain.com/yonlendirilecekurl/', 302);
önemli değil hocam, 200 ile döndermekte olur benim amacım örnek veriyorum loader ekliyorum bir tane 5 sn dönüyor ondan sonra istediğim siteye yönlendirmesi yardımcı olursanız çok sevinirim