Bazinga420 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banane kardeşim senin sağından solundan. İstersen dünyanın bütün ülkelerini şehirlerini gezmiş ol ama bu "ben bilirim, hepiniz yanlışsınız" kafasıyla kimseye ne derdini ne meramını anlatamazsın. Gözümle görüp şahit olduğuma mı inanacağım senin bu şişirilmiş egonla ettiğin kuru laflara mı? Biz de görüyoruz biliyoruz herşeyin ne denli zora girdiğini. Sen söylemesen de bunun farkındayız. Bu saçma düzeni terkedip gitmek istiyoruz, ne yapacağız? Var mı alternatif bir önerin? Yoksa sadece insanların hevesini kırmak mı seni mutlu eden? "Gidemezsin kardeşim gi de mez sin" dedin diye tamam gidemeyelim. Kafaya bak.
Bazinga420 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet vize almak zorlaştı o konuda haklısınız ama eski Başbakan'ı üstelik muhalif bir siyasetçiyi referans göstermeniz doğru olmamış. Türkiye'de siyasetin nasıl yapıldığını bilmesek tamam ama o işler öyle değil. Ayrıca çalışma davetiyesi ile giden bir dünya insan var, konular forumda mevcut. Benim de bu konuda araştırmalarım ve görüşmelerim sürüyor. İnsanların umudunu yıkmak yerine yardımcı olamıyorsanız susun bari.
Siyasete çekip daha sonra banane kardeşim solundan sağından diyen birisin sen ne anlatıyorsun arkadaş? Bu ne tutarsızlık!
Bundan çok değil 10 yıl önce 1 ayda vize çıkıyordu! Hayatında yurt dışı görmemiş kişiler gelmiş nutuk atıyor.
Yurt dışına çıkmak için araştırmaları varmış mış görüşmeleri var mış mış Rica ediyorum Kristof Kolomb sen araştırmalarına devam et 3 - 5 yıla keşfedersin Amerikayı! Gidince kart at bb.