cmlndz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu ben solcuyum bunu kimin söylediğinin bir önemi yok hala böyle anlamsız anlamsız yorum yapıyorsunuz! Eskiden aracı firma olmadan vize alınıyordu şimdi görüşmelerim sürüyor modundasınız geçin geçin!
Pasaportumun her yeri vize dolu 10 yıllık pasaportum var 5 yılı kalmış 10 kadar ülke gezdim 6 yıldır çıkamıyorum ki hesabimda €***.*** civarı para var. Gelmişsin bana görüşmelerim sürüyor diyorsun 6 yıldır YD çıkamıyorum sen ne anlatıyorsun?

Rica ediyorum artık bilginiz yoksa fikrinizde olmasın. Yeter da yeter gına geldi artık.
Banane kardeşim senin sağından solundan. İstersen dünyanın bütün ülkelerini şehirlerini gezmiş ol ama bu "ben bilirim, hepiniz yanlışsınız" kafasıyla kimseye ne derdini ne meramını anlatamazsın. Gözümle görüp şahit olduğuma mı inanacağım senin bu şişirilmiş egonla ettiğin kuru laflara mı? Biz de görüyoruz biliyoruz herşeyin ne denli zora girdiğini. Sen söylemesen de bunun farkındayız. Bu saçma düzeni terkedip gitmek istiyoruz, ne yapacağız? Var mı alternatif bir önerin? Yoksa sadece insanların hevesini kırmak mı seni mutlu eden? "Gidemezsin kardeşim gi de mez sin" dedin diye tamam gidemeyelim. Kafaya bak.