Merhabalar, öncelikle böyle bir projeyi yapmanızda ki cesaretinizi kutlarım. Sizin gibi yenilikçi girişimcilerin projelerine destek olmaktan mutluluk duyarım. Şahsen benimde bir çok defa farklı alanlarda ve konularda girişim olmuştu bu sayede iyi bir bilgi birikimi oluştu. SaaS projenizin özgün ve yenilikçi olması harika bir adım. Teknoloji alanında deneyim sahibi olmasanız da, profesyonel bir web sitesi, uygulama ve yazılım güncellemeleri konularında size yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.

Örnek verdiğiniz Trendyol gibi büyük ve profesyonel bir e-ticaret sitesi kuruluş maliyeti oldukça geniş bir yelpazeye sahip olabilir. Projeyi başarılı bir şekilde hayata geçirebilmek için sadece yapım maliyeti değil, aynı zamanda reklam, pazarlama, altyapı, iş geliştirme ve personel gibi faktörleri de göz önünde bulundurmanız gerekecektir.

Mevcut bütçeniz, projenizi başlatmak için iyi bir başlangıç noktası olabilir. Ancak, projenizin kapsamını ve hedeflerini netleştirmek, bütçenizi daha etkili bir şekilde yönetmenize yardımcı olacaktır. Özellikle aşağıdaki konuları göz önünde bulundurmanızı öneririm:

Web Sitesi ve Uygulama Geliştirme: Profesyonel bir web sitesi ve kullanıcı dostu bir uygulama geliştirmek için ihtiyaç duyulan maliyetler.
Yazılım Güncellemeleri: Sisteminizi güncel tutmak ve geliştirmek için yazılım maliyetleri.
Reklam ve Pazarlama: Hedef kitlenize ulaşmak ve projenizi tanıtmak için gereken reklam ve pazarlama harcamaları.
Altyapı ve Hosting: İşletmenizin gereksinimlerine uygun bir altyapı ve hosting hizmetleri.
Personel: Projenizi yönetecek, geliştirecek ve destekleyecek profesyonel ekip üyeleri.
Ben, bu aşamada projenize danışmanlık ve kodlama gibi destekler sağlayabilirim. Gereksinimlerinizi analiz edebilir ve en etkili çözüm önerilerini sunabilirim. Birlikte çalışarak projenizi hayata geçirebiliriz. Lütfen iletişim bilgilerinizi özel mesaj yoluyla paylaşırsanız, sizinle daha detaylı olarak konuşabiliriz.