GokhanGok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok iyi bilmiyorum ama belki de belli bir metreye kadardır sinyali? Çok mu yukarı çıkardınız acaba
mrtykc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
havalimanı veya askeri üs vs varmı yakınlarda
Owoki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilter zımbırtısı olabilir hocam ama 120 metre üstü yasal sınır diye biliyorum. Şeihr ortamından uzka bir yerdeyse bulursunuz diye düşünüyorum drone buldan son konuma bakasrsanız acil iniş yapmıştır zaten. Ama home konumu ile son uçurduğunu konum arasına bakabilirsiniz. Bir de home moduna geçtiğinde irtifanız yeterlidir umarım arada bina vs yoksa direkt gelmişştir zaten. Görüntü ve sinyali kapatmadan önce gps sinyalleriniz ne durumdaydı ? Yakında kolluk kuıvveti var mıydı hiç ? Veya anlık biri geçiyor bile olabilir vali bakan vs
kalipsotr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam, bende drone işi yapıyorum. İltere yakalansa muhtemelen pil hatası demezdi, bayat pil ile uçmuş olabilir misiniz? Drone'a ilk başladığım zamanlarda bayat pil ile kalkış yapıp 2.3 metre yükseklikten güç kesmesi sonucu kırımsız bir düşme olayı yaşamıştım.
Plus pil ile uçurdum. Öncesinde de 1-2 defa uçurdum. Pilleri de yeni aldım zaten sıfır kapalı kutu TR garantili.

Kumandadan en son aldığım görüntü,