Lusy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

En basit örneğinden ösym tercih sonuçlarını herkes bekliyor, çünkü normalde bugünlerde açıklanması gerekiyordu.
Bu kelimeyi arattırdığımızda 50dk önce 1 saat önce 3 saat önce gibi haberler görüyoruz, peki haberlere tıkladığımızda ne görüyorsunuz dersiniz? Hep aynı yazılar!

Her saat başı aynı hazırlanmış makale/yazı'yı yayınlıyorlar, tabi ziyaretçi 10 saat önceki habere mi tıklamak ister yoksa 1 saat önceki yazıya mı

Yayınlasınlar amenna, ama her saat başı aynı yazıyı yayınlamak bana göre çok mantıksız.

Bu sadece bir örnekti, diğer haberlerde de aynı şeyi yapıyorlar, aynı yazıları 100 kere her saat başı paylaşıyorlar. Üstelik anında da index alıyor.

Ne düşünüyorsunuz?
Hocam olduğunca saçma bununla ilgili haber sitelerinden nefret ediyorum ben genel olarak gerçekten yapılan haberlere bakıyoruz birisi diyor ki şu şu şehirler talan olacak diğeri deprem oldu diye marmarayı paylaşmış bu kadarı olmaz kendilerine çeki düzen verip doğru haber niteliği taşıyan şeyler paylaşmalılar bununla ilgili ne yapılabilir bilmiyorum ama