Hocam keşke anlatmaya çalıştığımı size aktarabilseydim. Şimdi siz diyorsunuz ki, ben çocuk ayakkabı gireceğim, onun altında kırmızı, sarı, mavi renkleri ve 17,18,19,20 numaraları varyantlayacağım. Bu durumda stok arka tarafta nasıl takip edilecek? İşte bu nedenden dolayı eticarette RENK ÜRÜNDÜR. Kırımızı bir ürün, Sarı bir ürün ve mavi bir üründür. Bu ürünlerin altına numaraları varyantlar ve onların stoklarını girersiniz. Sonuç olarak da her renk ve numaranın stoğunu takip edebilirsiniz. Sizin bahsettiğinizde ise edemez yada çok zor bir çözüm üretmek zorunda kalırsınız. Benim size nacizane tavsiye. XML'den geldiği gibi renkleri ürün olarak kayıt edip, sadece aynı ürünün renklerini ilişkilendirip, her birinin sayfasında varyant olarak gözükecek şekilde bir çözüm üzerine düşünmenizdir.

zekikaynak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam trendyolun kullandığı şekilde sorun olmayabilir çünkü farklı ürün olarak eklesede variyat olarak gösteriyor her üründe diğer varyatları.. Bizimki durum öyle değil ki bakın

Sadece bedenleri varyant ekliyor.. Bu ürünün 8 farklı rengi var mesela.. Zaten pazaryerleri için sağlanmış ayrıca xml'leri var adamların trendyola ayrı çiçeksepetine ayrı vs.. Bu benim gibi kendi sitesindekiler için oluşturdukları..

Benim sistemimde 8 tane ürün var birebir aynı ürün sadece renkleri farklı.. Birde manuel olarak her ürünün altına renk varyantları ekleyeceğim diye debeleneceğim şimdi 2 ay..