whiteweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalıştığınız kişilerde sıkıntı var hocam. 3 - 5 gün bir işle meşgul olan kendini o işte uzman sanıp hizmet vermeye başlıyor özellikte web işlerinde. Hal böyle olunca en ufak sorunda yapamadıkları için suçu bir kişiye veya sisteme yükleyip aradan sıyrılmaya çalışıyorlar. Varyant konusu benimde titiz olduğum konu. Zamanında sözde e-ticaret sistemi kuran biriyle görüştüm renk , boyut seçeneklerini tek sayfada nasıl ayarlarım diye ( o zamanlar e-ticaret hakkında 0 bilgiye sahibim) bana aynı farklı farklı ürün sayfası açmayı önerdi Uymayıp ufak bi araştırmayla varyantı kendim eklemiştim
Hocam walla %99,9'undan duyuyorum o yorumları ben samimiyetle söylüyorum.. Ki emin olun hani öyle foruma dün katılmış 3-5 trade sahibi adamlar değiller genelinin yüzlerce trade'i var... Varyant konusunda da çok enteresan şeyler yaşıyorum adamlar kendi sitelerinde de aynı ürün için sırf renk farklı diye 5 tane ürün açmışlar İki gram düzen oluşturmak zor gelmiş anlaşılan çoğaltıp çoğaltıp yeni ürün oluşturmuşlar