fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
30 bin elbette tutabilir. Uygun da olabilir detay çok yok çünkü
Suya yağ karıştıysa zaten devirdaim hortumlar yağ soğutucusu derken zaten en kötü yağ soğutucu 4 bindir. 8 bin gider.

Üst kapak taşlama kurtarsa bile subaplar adam olmaz gibi.
Pistonlarda honlama var mı benzin dökerek bütün gece bekletin muhakkak kaçak varsa alt bloğa inmek gerekir.

Sadece kapak fotoğrafı atarak şu fiyat fazla az denilemez ucuza zaten kaçılamaz.

Daha fazla detay yazmalısınız ve görsel eklemelisiniz en azından burası için.
Başka bir tamirciye götürmek hata olabilir genelde sökülen motoru başka usta yaparken daha fazla maliyet çıkarır bahanesi olur anlayacağın.
2002 Peugeot 1.6 bezinlide yağ sogutucu yok.

Honlama dediğiniz kapaktan çok farklı bir şey. Piston honlanmaz. Silindir duvarları honlama yapılır. Honlama bir arıza değildir ayrıca. Bildiğiniz temizlik gibi bir şey düşünün.

Subaplar contayla alakalı değil. Ayrıca o kapak tornayi kaldırır şuan için.

Devirdaim yağ cevirse bile çok pahalı parça değil. Bilyasi dağılmadikca benzinle 10 dakikada temizlenir. Para bile tutmaz.

Sonuç olarak o arabaya 30 bine komple motor yapılır. Conta için çok uçuk rakam. Atmosferik 1.6 pejo motoru.

Siz arabanın motor istemesiyle karıştırmışsiniz. Yine de yanlış bilgi veriyorsunuz. Sen ustaya gidip yağ soğutucuda bir şey var mı dersen olmayan soğutucuya fiyat keser.