selamlar

20 bin mail adresi var elimde, bunlara mail atmam gerekiyor. Kvkk sorunu yoktur, adreslere mail atma iznim vardır.

Partilere, bölünebilir (500-1k vs.) , çok da abartmadan ( max bir kaç gün) günlere yayılabilir. Sizce gelen kutusu garantili nasıl bir yol izleyebilirim?

Mail atlyapısı olarak Google Workspace kullanıyorum normalde paketim var, ancak bu altyapıdan göndermek istemiyorum, hali hazırda maili buna bağlı olan bir kaç eticaret sitesi var, olası bir sorun ya da askıda sitedeki mail sistemleri de duruyor. Bu da müşteri sorunları yaratıyor.

Harici hizmet alabileceğim öneriniz var mıdır? Daha önce euromsg denemiştim ama onların kendi altyapısından gönderince spama düşüyor, bana spama düşürmeyecek mail sunucusunu da kendisi sağlayan komple bir hizmet lazım. maili oluşturcam adresleri import edicem ve göndereceğim şekilde

Ayrıca herhangi bir güvence vermeyen profildeki bireysel ben hallederimci arkadaşlarım lütfen yazmasın, teknik olarak halledebilirsiniz tabiki de fakat data tanımadıgım etmediğim bir kişiye verebileceğim bir data değildir, o nedenle de güvenilir, adı sanı belirli yerli / yabancı bir servis ile parası ne ise verip çalışmak istiyorum .