sesar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba;

Sözüm daha çok firma sahipleri ve freelancer çalışanlara.

Bazı günler o kadar verimli ve motive bir şekilde çalışırız ki çok fazla iş hallederiz, dolu dolu geçer. Ve o gün gerçekten güzel adımlar atılmış olur, verimli geçmiş olur.

Ama bazı günler de vardır ki gün boyu sadece 1 iş halledebilmişsinizdir.

Evet önceliklendirme için eisenhower matrisi var, zaman yönetimi için pomodoro tekniği var.

Peki sizin verimlilik ve işbitiricilik sırrınız nedir? Post it yapıştırmak mı ajandaya yazmak mı? Telefonu uçak moduna almak mı?

Uzun zamandır yapmayı planladığım 2 şeyi dün ajandama yazdım ve bugün ışık hızında hallettim.

Ben düzenli olarak çok verimli çalışıyorum, birçok iş başarıp bitiriyorum diyen var mı acaba aramızda
Ne kadar güzel bir konu tebrik ediyorum öncelikle sizi. Çok uzun zaman oldu böyle konulara rastlamayalı.
Ajans olarak söylemek gerekirse çok iyi bir ekip kurmak. Çalışmaya istekli , disiplinli düzenli insanları işe almak. iş ahlakı olan insanları. Tabii onları rahat ettirmek, 8 saatten fazla çalıştırmamak. Mesela bizim mesai saatlerimiz 10:00 - 18-30, haftada 5 gün çalışıyoruz.. Elimizden ne geliyorsa daha fazlasını maaş olarak yansıtmak. Yani takım olabilmek. Şahsen bunu sağlayınca insan kendisine odaklanıyor.

Kişisel olarak derseniz motivasyon kendisinde bitiyor insanın. En büyük motivasyonda da ilerlemeyi planlamak. Gelişim hedefi olmayınca her şey yarım yamalak kalıyor. Bu bir proje olabilir, bir iş hedefi olabilir..

Sevgiler..