Valla miktar beni ilgilendirmiyor. Ben her ay başında maaş aldığım işten olan gelirim'den 1000 TL kendime harçlık bırakıyorum kalanı hanım'a gönderiyorum. ek gelirlerin bir kısmını kızçeme veriyorum o ona verilen tüm tutarla finansal yatırımlar yapıyor. şirket ortaklığı gelirlerini yerli ve yabancı fonlarda değerlendiriyorum kızçenin üniversite masraflarını düşünürek. Hanımın para lazım dediği yılda 1-2 kere olmuştur onda da genel küçük miktarlardır.

Ne kazanıyorsunda kendine göre refah'a erdin derseniz maaş aldığım işten 17.000 TL gelirim var hanım home office çalışıyor 15.000 TL geliri var. toplam 32 K gelir evin geçimi ve istediğimiz gibi yaşamamıza müsade ediyor. Ev kirası mevcut değil evde 2 araç ve 2 motor mevcut yazlığımız mevcut hanım ve kızçe okul kapalı olduğu dönemde orada kalırlar ben hafta sonları yanlarına giderim . Refah derken herkesin ihtiyacı ve zevk eşiği birbirinde farklı olacağı için bana 32 k yeterken bir başkasına yetmeyebilir. Kırklarelin ev kendime ait olmasaydı muhtemelen 4-5k arası bir kira öderdim yeni tutanlar 6-7k arasına bulabiliyor.

Not : 1.000 TL neye yeter diye düşünmeyin zorunlu kişisel harcamalar için cebimde zaten ödenen bir kk var.