Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu projenin sonunda düşünecem.

sonunda zaten kaderime razı geleceğimi söylemiştim

boş vakit değerlendirmeleri yapmıştım yazılımla. fakat anlamadığım işler değil. maalesef anladığım halde bir şekilde başarısız oluyorum. başka birine uygulattığım da gerçekten çok zengin olan arkadaşlarım var. eticaret konusunda örneğin. adama trendyol kurucusu gibi destek oldum akıl verdim yazılımını yaptım. adama tangacı diyordum şimdi bey diyorum.

Ev durumu depremden dolayı müstakil evler uçtu. emlak piyasası çok yüksek hepimize yüksek.
mining olayı coinler bir süredir düşüşte, borsanın kazandırdığını gören yatırımcı oraya akın etti
3D yazıcı olayı, sizin hevesiniz kaçmış o yüzden köşeye atmışsınız.

5 kg CPU işlemci ile altın çıkarıp parayı kırmak biraz hayal olarak geldi bana

web sitesi açıp googleden onay alamamak şans değil, siteniz yeterli gelmemiştir uygun bir danışmanlık alıp onay aldırabilirdiniz.

mobil uygulama işiniz 2 müşteri bulmuşsunuz devamı gelirdi, altın kural derler hocam '' çalışıyorsa dokunma ''

youtube her adım youtuber oldu, farklı içerik, farklı türler lazım tutması için veya yüksek reklam bütçeleri.

E-kitap olayı ise siz a örneğini vermişsinizdir referans olarak alan arkadaşın aklına a fikri ve b fikri gelmiştir birleştirip kazanmıştır.

arabanızı başka araba bulmadan satmanız çok yanlış hareket olmuş zaten, dalgalı piyasada TL tutmak çok mantıksız.