acıma bir dakika bile düşünme aç davanı bunun gibi insanlar yüzünden bu haldeyiz. Benzer durum benimde başımda 4. sene anne babamın oturduğu ev her ay düzenli günü geçmeden kirasını öder her yıl belirlenen oranda zam ile devam ettiğim halde kendim geçeceğim dedi bir ay beni darladı kendi evim tehlikeli falan filan en sonunda sen geçeceksen ben evi boşaltacağım dedim sonrasında bir ortak arkadaş vasıtasıyla emlakçının oyunu olduğunu öğrendim bende şartname ile evi boşaltmayı kabul ettiğimi şartname imzalaması için çağırdım beni caydırmaya çalıştı gerek yok aramızda çözelim şeklinde ben kabul etmedim bu şartı kabul etmiyorsanız beni rahatsız etmeyin dediğimde ben başka yere geçeceğim kiralar yüksek kirayı anlaşalım dedi ve 5 katı fiyat söyledi

bende yanında avukat bir arkadaşı yalandan aradım

hoparlere verip ben ev sahibi benden bu parayı istiyor parayı ben bu parayı yatıracağım ilk ay dava senindir dostum dedi o da başladı hesap yapmaya ooo güzel ceza ile ev sahibinden 10 senelik parasını alırız belki hapis yatar sen kabul et sözleşme yapmadan devam et öde parasını dedi bunu duyan ev sahibi işin ciddiyetini anladı ... sonuç olarak mevcut kiraya sadece yüzde yüz zam yapıp devam ettirdim.