Günaydın arkadaşlar, önce durumu kısaca özetleyip sonra asıl konuya gelmek istiyorum.

yaklaşık üç ay önce ekspertiz yaparak araç aldım. Ekspertiz raporunda araç altında çürümeler var yazıyordu ama durum çok daha ciddiymiş ve mahkeme felan uğraşmamak için 50 bin tl ödeyip çürükleri yaptırdım. araç yaklaşık bir buçuk ay yattı

Sonrasında bakımları felan yapıldı ve ustanın dediği, bu arabada yağ yok resmen su gibi dedi. ilk kez böyle bi yağ gördüğümü ve bu arabaya bu şekilde uzun süre binilmiş olduğunu söyledi. Neyse arabayı bakımdan aldım 2 gün sonra motordan ilginç ses gelmeye başladı. 4 ustaya götürdüm aracın yatak vurduğunu söylediler.

sanırım arabayı ben alırken içine bi sıvı koymuş olabilirler ve bu şekilde sesi kesilmiş olabilir. bakımda yağ değişince ses ortaya çıktı. Yaklaşık 100 bin lira masraf var.
Bu şahısta tanınan biri
https://instagram.com/1geredeliyesorduk

Asıl konu;
Ben bu mastaflardan dolayı hakkımı aramak istiyorum ama avukat ücretleri 40 - 50 bin lira civarında. Bu kadar param olmadığı için kendi başıma hukuki sürece başvurup yürütmeyi düşünmüyorum. Sizce avukat şart mı? Nasıl bi süreç beni bekler tecrübe edinen olmuştur mutlaka?