GokhanGok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yıllarca bu işi içinde olan biri olarak söylüyorum. Eğitim versem tillahını sunarım. Sana net şekilde söyleyeyim dropshopping vs ölüyor bak samimi söylüyorum çünkü kar falan bıraktığı yok. Varsa sağlam ürün piyasa da henüz yer edinmemiş yakala yürü üzerine ama inan bana yetişemezsin. Şayet kendi ürünlerin var ise durma devam et. Etsy için eğer gümüş takı çözebilirsen o işe gir. Al sat yap sipariş geldikçe ödemeyi geç ürünü yollasınlar. El yapımı hasır çantalar, örgüler kıyafetler vs bunları araştır. Kadınlara yönelik bir dal bul. Ben şuan sadece digital satıyorum. Öncesin de gümüş takılar, hasır çantalar, el yapımı ürünler vs vs hepsini sattım ama senden daha düşük maliyetini bulan direk fiyatı indiriyor. E tr de yaşayan biri içinde bir yere kadar fiyat iniyor. Ya digitale yönel ya da gümüş takılara ama cidden gümüş öyle çelik vs değil 925 silver necklace yaz etsy de fiyat araştırması yap tr de satılanlar ile kargo vs koy yine kardasın. Ve etsy de direk müşteriyi kendi mağazana çekemezsin ama banner logo gibi yerlere site adını yazabiliyorsun. Bir süre etsy de yıldız satıcı konumuna gel zaten sitene ziyaretçi çekersin ve oradan da satışa devam edersin.

Ve site açıcaksan shopify den şaşma bakma diğer şeylerden bahsedenlere shopify alt yapısı seo çalışması hiç bir sistemde yok.
birde hocam ticimax hakkında düşünceleriniz varmı? Oraya geçiş yapsam nasıl olur?