O zamanlar bir doğal ahşap firmasında stajyerim. Stajım 9 aylık bir süreçten ibaret olacak.
O zamanlar devlet stajyerlere 2 ayda 1 maaş veriyordu. İş yeri de maaş vermiyordu. Bende ailemden para almamak için çalıştığım yerde montajlara çıkıyordum.
O zamanlar stajyer maaşı 250 ₺ falandı. Montaja gittiğimiz bir yerdeki kadınla çok güzel bir sohbet etmiştik. Allah ondan razı olsun bana çok şey katmıştı 1 saat süreçte. Beni çok sevmişti çıkarıp sadece bana 500 ₺ para vermişti. Bende yanımdaki
abilerle üçe bölüp bana düşeni babama vermiştim. Ne zaman maaşımı alsam hep o anlar aklıma gelir. O abla ile ara ara görüşürüm.
-------------------
İnternet sektöründe ilk kazandığım para ise youtube üzerindendi. Youtube başka kanallardan video yükleyip izlenme alıyordum. Bu kerimcan durmazın vur bana şarkısı vardı.
Daha popüler olmadan önce onu kendi kanalıma yüklemiştim. Asıl video sahibine telif atılmıştı ve en eski yükleyen ben kalmıştım. Bende diğer kanallara fake telif atmıştım ve o video 4-5 milyon izlenmişti.
230 ₺ para yatırmıştı google amca. Onunla ailemi yemeğe götürmüştüm. Sonra ehliyet kursumun ilk taksitini ödemiştim.
( Paramız ne güzel değerliydi. Şimdi değer denilen şey yok ortalıkta. )