geçen hafta geçici imei kayıdı hakkında bilgi almak için bir konu açtım.
@armoni; arkadaşımızın kendi sitesimidir veya tanıdığı birinin midir yoksa karşına rasgele çıkan bir sistemidir bilmiyorum ama PM den linkini göndermişti. Site 1 ay önce açılmış ve e-devlet onaylı imei kaydını 10bin e yaptığını iddia ediyor. ki zaten baştan aşağı dolandırıcılık amaçlı kurulmuş bir site orası malum. bu site hakkında yanılıp tanışmadığım konusunda bilgi sahibi olan var mı bilmek istedim. zira paylaşan arkadaşa site sizin mi ve güvenilir mi diye yazdığım ama geri dönmedi.
@Yeniceri; konuya lütfen..
henüz 1 aylık bir *********** site olduğu için diye düşünüyorum bu site için internette hiç bir sonuç bulamadım. bilen duyan bana bilgi verirse memnun olurum. Arkadaşın art niyetle bu linki paylaşarak haksız kazanç elde edip etmediğini bilmiyorum. Eğer bir art niyet varsa forumda mağduriyet yaratmadan gereğinin yapılması adına ilgilenilmesini rica etmekteyim Web site içeriği e-devlet onayı vaadi gibi bilgileri toplayıp, domain in alındığı Atak domain ve gençhost firmasına ait bilgileri toplayıp BTK, CİMER ve EGM ye tedbir amaçlı bildirdim.