Kipa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1) Kurulu işletim sistemleri hepsi aynı mı? Örnek: windows10 gibi.
2) İşletim sistemi windows 10 diyelim. Peki buna uygun hataları giderilmiş deepfreeze sürümü mü kullanıyorsun?
3) Güç seçeneklerinden gelişmiş seçeneklerden prize takılıyken hiç birşey yapma gibi ayarlarınız doğru mu?
4) deepfreeze standart yada bir kişinin enterprise sürümü ile hazırladığı standart sürümünü rastgele internetten bularak mı indirdin de kuruyorsun. Çünkü enterprise sürümünden standart sürüm oluştururken zamanlama ile kapatma ayarlaması yapılarak oluşturulmuş olan indirmiş ve onu kuruyorda olma ihtimaliniz var.
5) Kurduğunuz bilgisayarların işlemci macunlarını yenilediniz mi? Ramlari yeteri kadar büyük mü?

Şimdilik bunlar aklıma gelenler. Net cevabınıza göre üstüne düşünebiliriz.
İşletim sistemleri farklılık gösteriyor. Fakat Windows 10 da bi bilgisayarda yapıyor diğerinde yapmıyor gibi bir durum mevcut veya windows 11 de de aynı şekilde. Yani 70 bilgisayardan 20 sinde böyle bir sorun ile karşılaşıyorum ve örnek olarak sorun yaşadığım bilgisayar acer nitro diyelim farklı bir acer nitro da aynı sorunu yaşamıyorum tüm özellikleri bire bir aynı olmasına rağmen. Deepfreeze normal indirip standart bir ürün anahtarı bulup etkinleştirdim. Macunlar yeni ramler yeterli en kötüsünde bile 4 gb ram mevcut ki zaten sadece google ve arama yapıyorlar bilgisayardan bilgisayarı yoracak bir işlem yapmıyorlar.