Kesinlikle yanlış bir yol haritası, C -> C# -> HTML,CSS gibi bir yol haritası olamaz. Bir kere birbirinden alan olarak çok farklılar. C embedded system'ler için kullanılır, c#, backend desktop ve oyun geliştirmek için kullanılır, html ve css ise web frontend tasarımı için kullanılır ve dil değildir.

Size önerim hocam ilk başta ne istediğinize karar vermek olacaktır. Web, Mobil, Backend, Desktop, Oyun, AI/ML veya hangi alanı istiyorsanız. Ben mobilci olduğum için mobilden devam edeyim örneğime. İkinci olarak seçilecek şey iOS mu, Android mi ? Burada Androidi seçtim, geldik dil seçimine java veya kotlin karşılıyor bizi burda da kotlini seçtim. Dil temellerini attıktan sonra öğrenmenin en temiz yolu(tanıdıgım herkes bu şekilde öğrendi) bir proje tasarlayıp onu hayata geçirmek olacaktır. Bu her alan için geçerli örneği sadece mobil üzerinden verdim. İlk başta 2 dil öğrenmenin size kesinlikle faydası olmaz neden öyle yapıyorsunuz ? Bir dilde yeterince uzmanlaştıktan sonra başka dil öğrenmenize gerek bile kalmadan başka dillerde proje geliştirebileceksiniz zaten. OOP dillerinin mantığı, Scripting dillerinin mantığı kendi içinde aynıdır. Örneğin Python ve Kotlin mantığı tamamen aynı. Daha detaylı bir şekilde dediklerimi algılamak için google araması yapabilirsiniz.

Ekstra olarak söylemem gerekirse HTML, CSS tek başına öğrenmek web geliştirmek için yetmez. Kesinlikle Javascript ve en az 1 tane javascript frameworku öğrenmeniz gerekiyor.(Vue, React etc.) Daha fazla mentörlüğe ihtiyacınız varsa PM atabilirsiniz. Seve seve yardımcı olurum.