Merhaba, teklifleriniz için teşekkür ederim. Açtığım her konu farklı bir proje hatta bazen farklı bir müşteri için oluyor. Yeri geliyor Hollanda daki bir müşterim için, yeri geliyor kendim için açıyorum. Dolayısıyla maalesef her zaman ben karar veremiyorum.
Oyun sunucusu konusunda (kendi projem) sitenizdeki paketleri incelemiş ve notlarımı almıştım. O konudaki bütçem maalesef kısıtlı olduğundan aynı fiyata sizden daha fazla RAM sunabilen bir firma arayışı içerisindeyim. Keza özel paket oluşturanlar oldu. Hizmet süresi boyunca %20 indirim yapabiliriz diyenler oldu. Bu teklifleri de değerlendiriyorum haliyle.
Tabii ki, işletmelerin ihtiyaçları ve tercihleri farklılık gösterebiliyor. Örneğin, bazı sunucularda daha uygun fiyatlı anakartlar tercih edilirken, bazıları daha yüksek maliyetli anakartlar kullanabilir. Benzer şekilde, RAM hızları ve diğer donanım seçimleri de fiyatları etkileyebilir. Ayrıca, network güvenliği için ek cihazlar veya özel gereksinimler de masrafları artırabilir. Tüm bu faktörler, fiyatlandırmayı etkileyen unsurlardır.
Eğer bizimle iletişime geçerseniz, kullandığımız ekipmanları ve tercih ettiğimiz donanımları, hatta kasaların görüntülerini açıkça paylaşabilirim. Bu sayede fiyatlarımızın nasıl oluştuğunu daha iyi anlayabilirsiniz. Ancak iletişim kurmadığınız sürece, özel paketler veya indirim gibi seçenekleri sunma konusunda maalesef sınırlıyız. Sizin ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi anlayarak, size en uygun çözümleri sunabilmemiz için iletişime geçmeniz önemlidir.