Arkadaşlar 7 gün önce siteyi açtım domain adım tarihi.org
Tarihi konular hakkında blog açmak istiyordum, yaklaşık 2 yıldır farklı farklı kişilere veya firmalara seo hizmeti sağladım ilk defa kendim için ek gelir oluşturması adına bir site yapmak istedim.
1 haftada şuana kadar 374 makale yayınladım (tabiki bu işlemi bir anda değil her kategori için ayrı ayrı dakikalarda 1 saatte bir yayınladım ki halen o şekilde gidiyor) zamanlanmış 130 makale de hazır da.
12.08.2023 tarihinde search console ve analytcs ayarlarını yapılandırdık dan sonra yaklaşık 2 gündür index almaya başladı ve:
yaklaşık 3 sayfa index aldı şimdiden, ve bu indexler 15.08.2023 tarihinde başladı ve bugün mesela sadece 12 tane index aldı yüksek ihtimal 1 hafta içerisinde 100 sayfa ve üzeri index görmeyi planlıyorum. Çok fazla makale olacağı için tek tek makaleler nerede hangi sırada fikrim yok fakat tüm yazıların seo ayarları manuel olarak yapıyorum.
r
Veriler de bu şekilde şuan da.
Hedefim yaklaşık 1300 makale görmek (tabiki hepsi tarih ile alakalı) ve bunun akabinde günlük öncelikle 1k tekil hit almak.
Burada bu paylaşımı yaptım çünkü bunun devamında nasıl adımlarla ilerlemeliyim, değerli tecrübeli bu konuda önceden beri yapan hocalarımızın yorumları benim için önemli.
Sizce backlink şuan da yavaştan almalımıyım ana root domain üzerine yoksa biraz daha beklemelimiyim.
Süreçi sizce doğru mu yönetiyorum yoksa daha farklı mı ilerlemeliyim.
Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
Hayırlı geceler dilerim.