Şu anda yaptığınız insanlara tepeden bakıp hor görmek başka bir açıklamasını bulamadım. Hangi firma 8-5 çalışıyor çalışsa bile 6 gün çalışıp adamın canını alıyor. Bırakın gerçekten o zaman asgari ücret ile çalışın baklım nasıl oluyor.
O zaman kimse bana bu para yetmez diyerek herkes iş veren patron olsun olur değil mi.
insanlara tepeden bakmak olarak nitelendirdiğiniz şeyin bir sonraki aşaması nedir siz biliyor musunuz?
bunu bugün karara varıp yaptıkları zaman yarın öbürgün otoyol paralarını, ev alırken ödenen vergileri de zengin / fakir diye ayırıp ödetecekler.
ülkede ki adalet anlayışında pırlantadan , altından ve her türlü lüks şeyden vergi alınmaz iken ki bunları esas zenginler alıyor ve ayrıca 1 otomobil alırken 3 otomobil parası ödeniyorken kalkıp kimse adaletten eşitlikten bahsetmesin.
şuanda % 25 olarak nitelendirdikleri kira muhabbeti bile hali hazırda uygulanamıyor herkes kanlı bıçaklı binbir zorlukla boğazından kesip ev alan çoluğuna çocuğuna bırakmaya çalışanlar 3-5-10 milyon olan ki o kadar etmeyecek evleri enflasyonun tavan yaptığı dönemde 2 bin liraya oturtmak zorunda kalıyorlar.
kiracıyla zıtlaştığın zaman evini yakıyor ceza bile almıyor hocam ?
neyin tepesinden bakmasından bahsediyorsunuz siz şuanda yapılan şey insanları alenen ayırt etmek ve kaldı ki bu böyle dillenirse eğer zengin fakir ayırımından en çok yara alan o zengin dediğiniz insanlar olacak..
ben her zaman eşitlikten yanayım kurallar herkes için var kural ihlali yaptıysam cezam neyse onu öderim ahmet zengin diye sırtına semer vurmanın anlamı yok ve hali hazırda verdiği gelir vergisi herkesle eşit değil.
ben orta sınıf bir vatandaş olarak konuşuyorum tuzum kuru falanda değil, bugün bunu yapanlar yarın neler yapacak.