Merhabalar,
Makale scripti yazdıracağım.
1- Paytr ödeme sistemi olacak
2- Müşteri, yazar, admin paneli ayrı olacak
3- Müşteri sipariş verdiğinde yazar ve admin panelinde görebilecek
4- Müşteri sipariş verdiğinde yazarlar siparişi karşılayabilecek
5- Müşteri ve yazar mesajlaşması olacak
6- Yazar profili görüntülenecek bilecek ( Biyografi, Yazdığı hazır makaleler, müşteri yorumu yapabilme, takip edebilmek, oy verebilme imkanı)
7- Yazar karşıladığı siparişin teslimatını .docx olarak teslim edecek ve Müşteri onay verdiğinde ödeme yazara aktarılacak.
8- Yazarlık sisteminde komisyon olacak ve komisyonu kesip Yazara ödemeyi aktaracak.
9- 1 ay içerisinde yazar sisteme girmediği ve hazır 1 makale paylaşmadığı takdirde otomatik olarak ay sonunda müşteri konumuna geçecek.
10- Müşteri ve yazar kayıt işlemi ayrı olacak.
11- Blog bölümü olacak
12- ürün sipariş ekranı ile ilgili işi alan kişiye bilgisi verilecek ne şekilde olacağı ile ilgili.
13- Scriptin satışı bizim dışımızda kimseye yapılmayacak ve açık kaynak kodlu olarak tarafımıza iletilecek.
14- Yönetim ve yazar arasında mesajlaşma olacak.
15 - Yazarın müşteriye teslim ettiği sipariş ve içereği admin bölümünede düşecek.
16- 2. bir seçenek olarak Ödeme limiti belirlenerek Yazarın o limite ulaştıktan sonra ödeme talep etmesi sağlanabilecek.
17- ödüllü yazar yarışma bölümü olacak belirli bir ürüne ait ödül yönetim tarafından belirlenerek tüm yazarların katılımına sunacak.
18- Blog bölümünün yetki verilen yazarlardan tarafından yönetilebilmesi sağlanacak.
19- Aktif olan yazarları görüntüleyebilme ve yazarın teslim ettiği sipariş sayısını görüntüleyebilme imkanı olacak.
20- Aktif olaran yazarlara sadece satın alınan siparişleri üzerinden mesaj gönderilebilecek harici olarak mesaj gönderemeyecek.
21- Telefon numarası gibi bilgiler spamlanacak ve yönetime uyarı mesajı ileterek bu tür bilgileri paylaşan yazarların engellenmesi sağlanabilecek.
23- Scriptin tüm içerikler için seo ayarları yapılabilecek.
24- Scriptin canlı destek özelliği olacak.
25- Scriptin soru cevap modülü olacak.
26- Script gelişime açık olup ilerleyen zaman da ki eklenmesi gereken modül veya eklemeleri satın aldığımız kişi tarafından yapılması sağlanacak.
27- Yazar sisteminde abonelik sistemi olacak ücretli, ücretsiz, aylık olarak kendi insiyatifimiz ile belirlememiz gerekecek şekilde.
28- Yönetim aşamasında kademe olacak gerektiğinde yazar veya başka kişilerin Admin bölümünde belirlediğimiz bölümlerine ulaşabilecek.

İlgili maddeler ve daha sonra ki eklenebilecek durumlara göre çalışmamızı sağlayabilecek web master arkadaşlarımızdan fiyat bilgisini ve süre bilgisini dm veya whatsapptan rica ediyorum.
Yaparız mantığı ile başlayan arkadaşlar lütfen kendi zamanınızıda bizim zamanımızıda boşa harcamayınız.
Ödeme Şekli: iş teslimi dahilinde ödeme sağlanır, işe başlama esnasında ödeme yapılmaz.
Ciddi bir proje olup keyfe keder teklifler ve çalışmalar dikkate alınmayacaktır.