Merhaba,

Yaşadığım lanetolası süreci sizinle dertleşmek istiyorum değerli üyeler;

Evimize ilk intetnet bağlattığımızda Amcam Türk telekom ile anlaşıp kendi adına işlemleri yaptı.
Ancak Türktelekom çok yavaş ve sürekli arızalar ile dolu bir süreç bize yaşattığı için Türknet aboneliği başlatıp bi ton tahüt bozma cezası ödedim onların zürriyetini seviyim.

Türknet ile güzel giden bi 1,5 yıl geçirdikten sonra bir anda internet erişimini kaybettik günlerçe genel kablo arızası türktelekom düzeltecek vb diyerek 20 gün bizi beklettiler.

Doğal olarak tüm aile bireylerinin faturaları 1k₺ gibi rakamlara ulaşmaya başladı. Ben ve kardeşlerim Dijital sektörlerde çalıştığımızdan müşterilere Z bir dosya attığımızda vb. İşlemde 500mb yakın dosyalar gönderiyorduk vb. Çok detaya girmeyeceğim ciddi internet harciyoruz.

Ardından çevremin ısrarı ile türk nete kızıp Vodafone Net için başvuru yaptım. Bir personel geldi modemi bıraktı ve sana port açmaları gerekiyor diyip gitti. 2 hafta boyunca vodafoneden birine ulaşmaya çalıştım ancak hep selfservis robot açıklamalarını dinledim ve bugün bir şekilde birine ulaşabildim.
İptal dersem hemen çözerler diye düşündüm ve iptal edicem dedim kimse gelmedi günlerdir çözülmedi mağduruz dedim. Hemen abınelik iptali başlattıklarını söylediler ve “ a a çok şaşırdık nasıl olmuş böyle birşey” gibi alaylı bir cevap aldım.

Son çare Turkcelli aradım ve bir başvuru yaptım. Turkcellde en azından aradığımda ulaşabileceğim bir yetkili müşteri temsilcisi var. Turkcell personeli bana Turktelekom şirketinin başvuru dönemindeki müşterileri aksatıp caydırıp türk telekomu tercih etmesini sağlatıyor ve eğer türk telekoma başvurursak hızlıca personel yani saha ekipleri gönderiyorlar dedi. Biz türktelekom altyapısını kullanarak sizlere internet ulaştırıyoruz dedi.. Yani özetle anladığım TT şirketi 5 dk lık işlemi yapmayıp insanları kanser etmeye çalışıyor.

Allah belasını versin işini doğru yapmayan tüm personellerin