Beyler öncelikle Merhaba, Toptan gömlek satan bir sitem mevcut. Bu sitede ürünlere seo uyumlu meta açıklaması ürün açıklaması vs. vs. gibi düzenlemeler yapacaktım. ama önce Rakip firmaların çalışmalarını kontrol edip ilham almak istedim. Ama çok saçma şeylerle karşılaştım. "Toptan Gömlek" Kelimesinde ilk sayfadaki sitelerin bazılarında ürün açıklaması bile yok. bazılarının ürünlerin isimlerinde açıklamalarında toptan ibaresi yok. hatta bazı sitelerin açılan sayfalarında toptan kelimesine dair bir şey yok. misal bu site "toptan gömlek satıcıları " kelimesinde 2. sırada ama ne sayfada ne ürün açıklamalarında ne kategori isminde hiç bir yerde toptan kelimesi yok ama 2. sırada. Bu nasıl oluyor ? sitemi bu şekilde üste nasıl taşırım biraz bilgi verebilir misiniz ?

sitemin seo da yükselmesi için tüm ürün açıklamalarına ürün isimlerine "toptan gömlek" ibaresi eklemeyi düşünüyordum. ve siteleri gezince toptan kategorisi açıp , ürünlerimin ana kategorisi yapmam gerektiğini fark ettim. bunun dışında bir de seo a yardımcı olması için blog bölümü açıp makale botları ile siteye makale eklemeyi düşünüyorum. bu makale işi mantıklı mı ?

Yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.