Merhaba hocam daha önce stripe ile ilgili forumdan shopify için birçok üyeyle çalışmamız oldu. İngilterede ve Amerikada da şirket açılışı yapıyorum. Şirketi hisseli de açabilirim ve daha sonra şirketin adını degistirmek isterseniz de yardımcı olabilirim. Stripe ile 5+ senelik deneyimim ve şirketlerle 2+ senelik deneyimim var. Stripe hesapları da satıyorum. Twitter için stripe entegrasyonu da yapıyorum. Hatta ticaret puanlarımdan daha iyisi olamaz başlıklı ticaret puanıma bakarsanız o üyeye İngiltere şirket kayıtlı stripe hesabı açmıştık. Stripedan para çekmenize de yardım ederim. Her türlü soru, sorun ve çözüml önerileriniz icin bana profilimde bulunan whatsapp iletişim adresimden ya da özel mesaj üzerinden ulaşabilirsiniz. Hiçbir satın alım yapmasanız bile sorularınızı yanıtlamak beni mutlu eder
Edit: Şirket başvurularını bizzat hükümete yapıyorum asla VE ASLA ARACI FİRMA KULLANMIYORUM
Fiyat nedir hocam. Birde İngiltere belli bir cirodan sonra herhalde belge istemeye falan başlıyormuş. Sıkıntı çıkarıyormuş.