mrbold adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
astra pro + elementor pro + elementor kullanılan sitelere canlı url testi uyguladım.

astra şablonu kullanılan ürün sayfalarında önizlemede bir sorun görünmüyor. elementor şablonu olarak kullanılan sayfalarda ise önizlemede bozuk gözüküyor. konu açmıştım bunun hakkında ama çalıştığım için bakamadım akşam linkini atayım buraya. bu sorun telefonlarda görünmüyor ancak googlebot tarafında görünüyor. sorunu litespeed + gereksiz şeyleri silerek çözdüm.

kurumsal sitelerde elementoru tercih ediyorum ancak ileride kadence'in özellikleri artar ve demolar daha iyi tasarlanırsa gutenberg temalarına geçiş yapmayı düşünüyorum

Sorununuza çözüm bulabildiğinize sevindim.
Elementor gerçekten çok iyi bir yere geldi. Kısmen klasik özellikler'de kısıtlı olsa da, bundan 1 yıl önceki birkaç ekstra elementor addons eklentilerinin özelliklerini şimdi kendi başına dolaylı yoldan yapabilmemizi sağlıyor. Özellikle geçtiğimiz aylar'da yayımlanan mega menü, flexbox container, nested elements, post grid, product grid, carousel; geçtiğimiz haftalarda gelen testimonial custom carousel, custom accordion gibi yeni özellikler beni çok şaşırttı ve mutlu etti. Bunun ötesine geçebilecek sayfa düzenleme eklentisi uzun bir süre olmaz diye düşünüyorum. Yine de size en uygun ve basit gelen hangi eklenti ve tema ise onu tercih etmenizi öneririm

Linki de iletirseniz kontrol sağlayalım müsait bir zamanda. Belki yardımım dokunur ..