ne hikmetse bu ev sahiplerinin avukatlığını yapan tayfa da her yorumuna " ben ev sahibi değilim " diye ekleme ihtiyacı hissediyor. baya gerçekçi duruyor devam edin. her şeyin fiyatı artmışmış. vay vay bak sen. kiracıyı teğet geçtiğinden, kredilerini enflasyona ezdirip topyekün milletin sırtına bindirenlerin kalan ihtiyaçlarını da yine kiracılar karşılamalı. çalış kiracı köle. efendin hizmet bekliyor.
ayrıca, karşıt yorum gördüğü anda bizi fakir ilan etti. kıyamam sana ben. demek fakirler karşıt yorum yapabiliyor sadece. max zeka düzeyi bu kadar olan tipten de gel mantıklı yorum bekle. neyse engel çakalım fazla kafa şişirmesin. bu kafayla daha çok böyle saçmalyacak anlaşılan.
vicdanına, aklına dogru geleni söylemek avukatlık mı oluyor?

o zaman sen de kiracı avukatlığı yapıyorsun. abi artık ögrenin şu tartışmayı, bir fikir beyan etmek avuaktlık yapmak değildir, bu kafa yüzünden memleket bu halde.
sana yalan borcum mu var, evim olsa evim var derim, türkiyede'de yaşamıyorum ben ayrıca oradaki piyasa da umrumda değil o artmış bu artmış. sen herkesi kendin gibi yalancı belleme, kişi kendinden bilir işi. bir fikrim var, beyan ediyorum bu kadar basit.
benim gibi düşünmüyorsan da hakaret etmeden yazarsın yazacağını. kimsenin zekasını ölçmek biçmek senin haddine değil!
son olarak kimseye fakir demedim ben, halkın genel fakirleşmesinden bahsettim, bana zekasız diyorsun ama, daha okumayı, okduugnu anlamayı beceremiyorsun malesef.
@Yeniceri;
ben bu vatandaşa hakettiği cevabı verirdim fakat ceza yemek istemiyorum. aşağılayıcı, hakaret içerikli yorumu sebebi ile gerekli uzaklaştırmayı almasını talep ediyorum