sizi evden atanlar zerre vicdan yaptı mı? hayır. gereğini yapın.

SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu yoruma 2 tür cevap verilir, cevapta verenin ev sahibi mi, kiracı mı olduguna göre değişir =) ki zaten de öyle olmuş genelde okudum yorumları

cem abi temmuz başı ben de istanbuldaki evi boşalttım , bana da biz oturacagız dedi, ama oturdu mu kiraya mı verdi umrumda değil. ben çıktım maç bitti benim için.

vicdan demişsin, onu da şöyle düşün, 10k lık evde 3k ya oturmşsun sonuçta, hata yaptılarsa da ona say, ben öyle yaptım. biz de ocak ayında konustuk, temmuza kadar müsade edin demiştim, ettiler ve çıktım.

mal mülk almak kolay değil. burada yeri geliyor 300-500 lira için insanlar birbirini yiyor. o evi almak kolay mı onca kredi borcu öde şudur budur. o kadar ev al, etrafında aynı adamlar evinden ayda 10k kazanırken sen 3k kazan. hrehalde çıkarmak için kırk takla atacaklar.

bir de insanlar absürt bir şekilde agresif. kardeşim mal sahibinni suçu yok, ülke rezil bir şekilde yönetiliyor, buna sesini çıkarmayan adamlar gidip hıncını ev sahibinden, araba sahibinden alıyor. kardeşim kimse de geri zekalı değil, enayi de değil, herkes 10k ya verirken 3.kya versin. sen birşeylere isyan edeceksen neden bu kadar artıyor devlet neden üzerine düşeni yapmıyor diye et. şurada 1000 liralık hizmetine 900 tl teklif edince küfür sayan adam 10lık kiraya 3k oturulmasını savunuyor şaka gibi insanlar...

cem abi admalar şurada yanlş yapmış, n kirayı düzeltelim demene ragmen kabul etmemeleri yalan devam etmeleri hata, ama dediğim gibi salla gitsin zaten imkanın da varmış çıkmşsın bence ugrasmaya değmez.
çoğu kredisini enflasyona ezdirdi, vatandaş ödüyor aradaki farkı. topyekün ödüyoruz. boşa duyar kasmayın. kredi çekmişler bilmemneymiş. asgarinin 3 te 1 ine inmiştir o ödedikleri kredi. asgariye oranlayınca meydana gelen aradaki 30-40k lık farkı millet olarak topyekün ödüyoruz. onların keyfi yerinde ve senin gözünün yaşına bile bakmazlar.