yunuschavo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Marka eğer sizinse marka kısmı için trendyola marka tescili ve birkaç belge ile başvuruyorsunuz. (Eğer marka varsa, markanın onayını kalmış bir şekilde isteyen herkes satabiliyor veya sadece markanın belge verdiği satıcılar.)
2- Ürünlerde buybox olmadığı için bu sizi çok yoracak ama eğer bir ürün bile tutturabilirseniz güzel ekmeğini yersiniz bunun için benim tavsiyem trendyolda influencer reklam kampanyası var onunla başlamınız ve influencar'a ürünü gönderip reklam videosu çektirmeniz.
3- Borç sermaya ile girişim yapılmaz elinizde patlar. Arkadaşınızdan aldıysanız arkadaşınızdanda olursunuz.
4- İlk olarak influencer reklam tipini kullanın trendyol size bir temsilci atayacak bu temsilci ile sürekli irtibatta kalmaya çalışın genel olarak iyi temsilciler gelmesede şansa kader geliyor bazen onunla bu reklam tipi hakkında konuşun. Ardından siparişlerinizin paketlemesini teşekkür kartına önem verin eğer yapabiliyorsanız kartın arka kısmına sonra ki alışverişinde geçerli küçük bir kod bırakın. Teşekkür kartında x ailesine hoşgeldiniz gibi tatlı cümleler kurarak markanıza bağlılığını artırın.

Markaların e-ticaret serüvenlerinde yönetici olarak çalışıyorum bunları ona göre söylüyorum saygılar.
İç giyim yapacağım hocam, reklam kısmında nasıl yol izlemem gerekir? İhtar felan yer kesin tiktokta instagramda fb d

Borç sermaye kısmıda üretici teyzemin oğlu hocam açık hesap mal verecek. Sonra ben peyder pey ödeyeceğim.

GokhanGok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi web siteni kurup reklam çalışması yapmanı tavsiye ederim. E ticaret platformları sana kazandırmaz. Basit bir örnek vereyim. Diyelim ki ürün kargosunu müşteri ödüyor. Ama Trendyol diyor ki, kargo parasını müşteri dahi ödese sen de bana kargo ücreti vereceksin diyip senin hesabından para kesiyor. Her platform kendi ürünlerini satıyor listelerin tepelerinde her daim o ürünler olur. Sen o sıralamaya doğal yolla giremezsin ki trendyol bu yüzden onlarca ceza ödedi. Bence yurt içine odaklanmak yerine yurt dışına odaklan. İnan bana kafayı yersin.
Hocam ufakta olsa oralarda sermaye yapmam gerekiyor. Kendi sitemi açarım ama reklam çıkacak sermayeyi toplamam gerekiyor.

Üst sıralara çıkmanın illaki bir şekli vardır ama bunu nasıl yapılacağını bulmak incelemej ve ilgilenme gerekir.

Yazım yanlışları var ise özür dilerim telefondan yazıyorum.