Merhabalar ben batwo1 isim değiştirdim belki tanımayabilirsiniz

r10 da hit işi yapıyorum bu hesabımız tam olarak 1 senelik bundan önce r10 da çok hareketli ve zorlu süreçlerden geçtik
bundan önce başka hesaplarımız da vardı ban yedi sebebini anlatmakla başlayayım bir gün r10 da konulara bakarken art arda instafly alınacak konuları gördük baktım dedim ne bu instafly hayatımda ilk defa duymuşum sonra baktım ücretli bir şey tabi cahil aklı hemen w*rez dosyalarını aramaya başladım daha denemeden insanlara bende sınırsızı var size verebilirim dedim tam o anda benden istafly almak için tolga şen hocamız yazdı

bilmiyorum tabi instafly'ın sahibi mi mod mu bakmadım bile sonra fiyat bile veremeden baktım profiline instafly ın sahibi

Haklı olarak banı yedim benden löseve bağış yapmamı söyledi o zamanda yani öğrenciyim param yok yapacak kadar zaten yüksek bir bağış değildi çocuk aklıyla bağışı yapmadık r10'un ne kapılar açacağının farkında bile değildik multi hesaplar açtıkça banlandık açtıkça banlandık ama artık anladık biz bu parayı ödemeden bize ekmek yok ve doğru olmamalı da emek hırsızlığının affı olmamalı iyi ki o gün tolga şen hocam bizi banlamış.
Aradan aylar geçti kendisine yazdık durumu bağış yapacağımızı söyledik ve yaptık bağışımızı dekont ilettik ve banımız açıldı inanır mısınız o gün yaptığımız bağışın 3 katı kadar para kazandık r10 dan doğru yola yönelince oluyormuş bu fikri aklımızdan hiç çıkarmadık 2 ortağız bu arada sonra bu kendi yaptığımız hit programımızı başta kendi bilgisayarlarımızda çalıştırırken başkalarından sanal sunucular alırken sponsorluklar alırken kendi sunucumuzu almak nasip oldu daha sonra kendi hosting firmamızı kurmak için çalışmalara başladık discord üzerinden yürütüyoruz bu işlerimizi şu anda fakat vergi levhasını aldığımız anda r10'un bu konuda da bize güzel bir kapı açacağına inanıyoruz

Ortağımla bol bol buluştuk tatiller kendi aramızda toplantılar yaptık birimiz istanbulda birimiz izmirde birbirimizin evlerinde kaldık haftalarca birlikte çalışmanın getirdiği mutlulukla beraber gelen azimle işlerimiz iyice yoğunlaştı çok güzel müşteriler edindik abi kardeş gibi olduk ama işimizin de başında durduk her zaman şunu hiç bir zaman unutmadım para harcamadan para kazanılmaz bu bize çok iyi bir yön verdi çok kişi destek oldu anlayışlı müşterilerimiz bizi idare etti buralara kadar ulaştıysak bunu r10'daki herkese borçluyuz hepinize tekrardan teşekkür ederim

daha sonrasında baktık para kazanıyoruz ama daha bizi tanımayan binlerce kişi var biraz daha para harcamamız gerekiyor ve en akılcı yaptığımız şeylerden biri olan kurumsal üyeliği aldık çünkü sürekli konuları sil yeniden yükle sürekli sil yeniden yükle çok yük oldu bizim için

2 sene önce farklı hesaplarla başlayan serüvenimiz buralara kadar geldi umarım abilerime kardeşlerime yönünü bulamayanlara yön olur bu konumuz. Biz başardık sıra sizde