ozgur_celebi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gecen instagramda birisini gördüm. adam ilk uyandığında dilini demirle temizliyo ardından degisik alet edevatlarla yıkanıyo daha sonra bacaklarına kalın bir tarakla tarıyo adı lenf drenajmış daha sonra bir tüpe üfleyip akcigerlerini iyilestiriyo ardından evinin icindeki cicekleri suluyo sonra ev cok tozlanmıs diyip silip süpürüyo. bu konuyu gorunce her iki insanda aynı dünyada yasıyo tavayı hic yıkamayan adamda saglıklı bu kadar ugrasan adam da saglıklı ama bana sorarsan tavayı hıc yıkamadan peceteyle silen adam daha sağlıklıdır. alfa erkektir gercek erkektir adam gibi adamdır
Valla hocam şu Hindistan sokak yemeklerini gördüm onlara bir şey olmuyorsa bana hiç olmaz , ama hijyen iyidir belki de deterjan kalıntıları peçeteyle silmekten bile daha zararlıdır bilemeyiz bilimsel tarafından bakınca acaba nasıl bir şey ile karşı karşıya kalıyoruz hiçbir fikrim yok . En azından gün sonunda yıkamak faydalıdır sabaha kadar bakteri üremez ve güne yine temiz tavayla başlayıp akşam kirlenince tekrar yıkamak gerekiyor diye düşünüyorum . Adam olucaz diye de kestaneyi çizdirmeyelim