1- Marka eğer sizinse marka kısmı için trendyola marka tescili ve birkaç belge ile başvuruyorsunuz. (Eğer marka varsa, markanın onayını kalmış bir şekilde isteyen herkes satabiliyor veya sadece markanın belge verdiği satıcılar.)
2- Ürünlerde buybox olmadığı için bu sizi çok yoracak ama eğer bir ürün bile tutturabilirseniz güzel ekmeğini yersiniz bunun için benim tavsiyem trendyolda influencer reklam kampanyası var onunla başlamınız ve influencar'a ürünü gönderip reklam videosu çektirmeniz.
3- Borç sermaya ile girişim yapılmaz elinizde patlar. Arkadaşınızdan aldıysanız arkadaşınızdanda olursunuz.
4- İlk olarak influencer reklam tipini kullanın trendyol size bir temsilci atayacak bu temsilci ile sürekli irtibatta kalmaya çalışın genel olarak iyi temsilciler gelmesede şansa kader geliyor bazen onunla bu reklam tipi hakkında konuşun. Ardından siparişlerinizin paketlemesini teşekkür kartına önem verin eğer yapabiliyorsanız kartın arka kısmına sonra ki alışverişinde geçerli küçük bir kod bırakın. Teşekkür kartında x ailesine hoşgeldiniz gibi tatlı cümleler kurarak markanıza bağlılığını artırın.

Markaların e-ticaret serüvenlerinde yönetici olarak çalışıyorum bunları ona göre söylüyorum saygılar.