Evet aslında konunuzu ilk gördüğümde mantıklı geldi, ama düşününce uygulaması çok zor.
Yapılan ticaretlerin sonucunda açılan şikayet konularına bir bakın. Günler, haftalarca sonuçlanamıyor şikayetler. Bu kadar süre paranın havuzda beklemesi iki taraftan birinin mutlaka işine gelmeyecektir. Emek veya para harcanmış olması bence önemli değil. Önemli olan emek veya paranın karşılığı alınması için uzun süreler uyuşmazlıklar çözümünün beklenmesi. İnsanlar işlerinden arta kalan zamanlarda gönüllü olarak çalışıyorlar burada. He ücretli personel alınarak yapılabilir mi, elbette yapılabilir. Ama yine de uyuşmazlık sayısının çokluğunu düşününce, çok pratikte karşılığı yok gibi be hocam. Kaldı ki, buradan yaşadığınız bir dolan-dırıcılık için de sitenin çözüm üretmesini beklemek, yönetime de haksızlık olur bence.
Hakkınızın yendiğini düşünüyorsanız, yargı yoluna gitmelisiniz. Kimse kusura bakmasın ama biz istiyoruz ki biz bir şey yapmayalım ama birileri bizim için önem alsın..
Güzel düşünce ve yorumların için teşekkür ederim.
ben zaten hakkımı yargı yolu ile ararım hocam altı üstü bi dilekçe vericem o sorun değil ben genel olarak bir çözüm yokundan bahsediyorum aslında