Dikkat edin Abim terkedin oralari yine olaylar buyuyecek gibi ...
....
Rahmetli kaddafiye rahmetle aniyorum yazik oldu yoksa libya su an dubaiden kuwait ten falan cok cok daha buyuk isler yapabilirdi 2010 da oradaydim insaat isleri bizimdi cok buyuk cok guzel projeleri vardi bizzat kendisiyle tokalastigimiz elini opmek istedigimiz insanin 10 ay sonra o haline cok uzulmustum libya gercekten cok guzel bir durumda olacakken su anki haline cok uzuluyorum ulkenin durumu cok kotu umarim bir an evvel duzelir libya da aksam vakti muhtesem gun batimi saatleri vardir hic bir sey yapmadan oturup o Ani yasamak cok guzeldi ayni Hava cok nadir yerlerde gordum benzeri kuzey californiada , Saan marteen adasinda ve bir kac yerde gormuslugum var o zamanlar 1 abd dolari 1 libya dinarina esit idi 1 dolara taxi ile saatlerce gidebiliyordunuz halkin cogu memnundu mutluydu tabi bazilari ulkesine hainlik yapti guzelim ulkeye yazik oldu umarim bir an evvel duzelir libyayi asagilik fransizlara dandik italyanlara birakmamak lazim gondersek oraya bin tane tank 50 60 tane drone bir kac bin asker krali gelsin bir sey yapamaz ama iste gel gorki Masada saglam oturamiyoruz libya halki turk olarak orada olmamizi ister ama ulke icine terorist doldurdular orayi droneler tertemiz yapar
Çok haklısınız eskiden ülke çok iyiydi şuan ki durumu içler acısı