selamlar arkadaşlar ads hesabı vardı. bunlar askıya alındı. geri ödeme alacağım. fakat eklediğim kartlar sanal kredi kartı. bu kartları kapatsam kredi kartına ödeme gelir mi? yoksa her ihtimale karşı açık mı dursun?
Merhaba, az önce artık 12 haftayı da geçtiği için bir itiraz mail'i gönderdim ve şöyle bir geri dönüş aldım. Ben bunun böyle olduğunu bilmiyordum siz nasıl ücret iadesi alacaksınız askıdan kurtararak mı?
Google Ads Destek Ekibi ile iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz. Ben Mehmet, sizinle * numaralı Google ads hesabınızın durumu hakkında iletişime geçmekteyim. Hesabınızı kontrol ettiğimde, hesabınız Google Ads Politikaları ve Google Ads Şartlar ve Koşulları'na uymadığı için hesabınızın askıya alındığını gördüm.
Askıda olan hesaplarla ilgili herhangi bir işlem yapılmamaktadır. Hesabınızdaki ücretin iadesi için hesabınızın askıdan çıkarılması gerek. Hesabınız askıdan çıkarıldığı zaman ücret iadesi işlemi yapılacaktır. Lütfen daha önce itiraz etmemişseniz itiraz ediniz ilgili ekip inceleyecektir. Eğer uygun görülürse hesabınız etkinleştirilecek o zaman ücret iade işlemi gerçekleşebilecektir.